Genel

Çin Topu Doğal Afrodizyak

İnsanlar mutlu birliktelik yaşayabilmek için cinsel sorunlarına en iyi çözümleri bulmaya çalışıyor. Cinsel ürün takviyelerine olan ilgi gün geçtikçe artıyor ve insanlar kendileri için en etkili olanını kullanmak istiyor. Çin topu doğal afrodizyak etkili en popüler ürünlerden birisidir. Dünya genelinde, çin topu, tibet atomu ya da tibet sakızı olarak biliniyor. İktidarsızlık ya da erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin tercih ettiği ve sorunlarına çözüm bulduğu üründür. Kullanıcıları arasında memnuniyet oranı %99 seviyesindedir. Çin topu doğal afrodizyak ürünü hemen incele detaylar için devamını oku.

Çin Topu Ne İşe Yarar?

Çin bölgesinde yetişen en az 38 farklı doğal bitkisel ürün karışımı ile elde edilen afrodizyak etkili sakız şeklinde cinsel güçlendirici bir üründür. Çin topu ürünün temel işlevi kişiye afrodizyak etki sağlamak ve enerji vermektir. Etkisi erkeklerde daha fazla görülse de kadınlarda da etkili olduğu biliniyor. Erkeklerdeki etkileri şunlardır.

  • Sertleşme sorununu giderir,
  • Erken boşalmayı önler,
  • Cinsel arzunun artmasını sağlar,
  • Cinsel birliktelik süresini uzatır,

Çin topu ürünü, kadınlarda da işe yarar mı? Denildiğinde, kadınlarda da cinsel isteği önemli oranda artırdığı söylenir. Birçok kadın çin topu sayesinde cinselliği bir görev olarak değil eğlenceli ve aktif bir cinsellik olarak yaşamaya başlıyor.

Çin topu

Çin Topu Nasıl Kullanılır?

Çok sayıda bitki özlerinin karışımı ile üretilen ürün macun topları halinde özel kapsülleri içerisinde satışa sunulur. İnsanlar, eczane, aktar ya da internet üzerinden satın alabiliyor. Küçük macun topları halinde olan çin topu ürünlerini kişiler tek seferde ya da bir top macunu parçalara ayırarak kullanabilir. Erkeklerin cinsel ilişkiden 30 dakika önce kullanmaları istenilen etkinin gösterilmesi için yeterli olacaktır. İlişki öncesinde önce sakız olarak ağızda çiğnenmeli ve daha sonra su ya da meyve suyu ile yutulmalıdır. Alkol ile kullanılmamaya dikkat edilmelidir.

Çin Topu İçeriğinde Neler Var?

Çin topu bir ilaç değil bitkisel enerji takviye ürünüdür. İçerisinde, Uzakdoğu ülkelerinde genellikle Çin’de yetişen 40’a yakın bitki özü karışımı yer alıyor. Kimyasal herhangi bir içerik bulundurmuyor. Bu karışımın etkileri sertleştirici ve geciktirici olarak kendisini gösteriyor. Reçete ile satılmamakta, herhangi yan etkisi bulunmamaktadır.

Çin Topu Etki Süresi Ne Kadar?

Cinsel sorunların çözümünde mucize ürün olarak bilinen çin topu ürünleri, ilişkiden 30 dakika önce alındığında sizi ilişkiye hazır duruma getiriyor. Erkekler, aldıktan 30 dakika sonra sertleşmenin meydana geldiğini görebiliyor. Sertleşmenin etkisi 8 saate kadar devam edebiliyor. Erken boşalmayı da geciktiriyor ve boşalma olsa bile ilişkinin en az 45 dakika kadar daha devam etmesini sağlıyor. Bu aynı zamanda partnerinde orgazm olmasını sağlıyor.

Çin Topu Ürünü Kimler Kullanamaz?

Enerji takviye ürünüdür ve daha çok afrodizyak etkisinden dolayı cinsel sorunların tedavisi için kullanılır. 18 yaşından büyük erkek ve kadınların rahatlıkla kullanabileceği belirtiliyor. Ancak kullanmaması gereken kişilerde vardır. Kalp hastaları ve tansiyon hastalarının kullanmaması gerektiği belirtiliyor. Cinsel bölgede kan damarlarının genişlemesini sağladığı için kan akışını hızlandırıyor. Kalp hastalıkları sorunları bulunanlara önerilmiyor.

Nelere Dikkat Edilmelidir?

Çin topu enerji takviye ürünü olduğu için 18 yaşından küçük olanlara kesinlikte tavsiye edilmiyor ve sakıncalı olabileceği belirtiliyor. Çin topu kullanmak isteyenler, ürünü alacakları zaman aç ya da yarı tok olmalarına dikkat etmelidir. Tok karına alınmamalıdır. Yarı tok karına alındığında etkisi en iyi şekilde hissedilebilecektir. Ağızda çiğnedikten sonra yutmak için asitli ya da alkollü içecekler kullanılmamalıdır. Dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi de yemeklerin içerisine katılarak tüketilmemesidir.

Çin Topu Satın Alma

Çin topu ürünlerini kullanmak isteyenler, her zaman orijinal ürün seçimi yapmaya ve güvenilir yerlerden satın almaya çalışmalıdır. Piyasada cinsel istek artıcı ürünlerin sahteleri çok sayıda yer alıyor. Çin topu ürünlerini, eczanelerden, bazı aktarlardan ya da online eczane sitelerinden satın alabilirsiniz. Ürünler 4’lü, 8’li gibi farklı paket seçenekleri halinde satılıyor. Online satın alma işlemi yaptığınızda, satıcı gizli kargo paketi şeklinde gönderiyor ve paketin içerisinde ne olduğunu sizden başka kimse bilmiyor. Online siparişler kargo ile en kısa sürede gönderiliyor. Ürünü teslim aldığınızda hafta da en fazla 3 defa kullanmanız yeterli olacaktır. Sertleşme etkisinin uzun sürdüğünü bilerek kullanım dozunu ona göre ayarlamalısınız. Çin topu doğal afrodizyak eczane satış sitesi tavsiye aşağıda belirtilmiştir.

Cinsel Ürünler Eczane Satış Sitesi Tavsiye: https://www.ekoleczaane.com/

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Sağlıklı Cinsel Yaşam İçin İpuçları

Cinsel sağlık ve iyi bir cinsel yaşam, insan sağlığı için önemlidir. Ancak, birçok kişi cinsel…

1 yıl önce

Cialis 5 mg İktidarsızlık Tedavi Hapı

Cialis 5 mg iktidarsızlık tedavi hapı, dünyada yaygın olarak gerektiği durumlarda insanlar tarafından kullanılıyor. Bu…

2 yıl önce

Sildegra Nedir?

Sildegra kullanımı ve sildegra nedir gibi konular erkeklerin merak ettiği konular arasında yer alır. Cinsel…

2 yıl önce

Vega 100 mg Yan Etkileri

İnsanlar vega 100 mg yan etkileri ile karşılaşmaması için bu ilacı doğru kullanması gerekir. Vega,…

2 yıl önce

Ereksiyon Nedir?

Erkekler için ereksiyon nedir konusu oldukça önem taşımaktadır. Ereksiyon, erkeklerin cinsel birliktelik esnasında yaşadığı bir…

2 yıl önce

Cialis 20 mg

Cialis 20 mg genellikle 4 fil tablet şeklinde yer alarak PDE5 inhibitörü olarak bilinen tadalafil…

2 yıl önce