Cinsel Ürünler

Ereksiyon Problemi Tedavisi

Erektil disfonksiyon, diğer anlamı ile ereksiyon sorunu, tüm erkeklerin 1/10’unda görülen cinsel fonksiyon bozukluğudur. Ereksiyon problemi tedavisi edilmediği zaman, kişinin sosyal hayatını ve fizyolojisini etkileyen rahatsızlıktır. Problemin soruna kavuşturulabilmesi için, öncelikle sebeplerinin ortaya konması gerekir. Cinsel ilaçlar sorunun çözümü için ilk uygulanan tedavi yöntemleridir. Ereksiyon problemlerinin sebepleri;

  • Psikolojik sebepler.
  • Fiziksel sebepler
  • Biyolojik sebepler.

Olarak üç ana gruba ayrılır. Ereksiyon problemi penise yeterli kan gitmemesi ve pelvik kaslarının yeterince fonksiyonunu yerine getirememesi sebebiyle, cinsel birleşme öncesi veya cinsel birleşmeden sonrası, bir dakikalık süre içerisinde boşalma olarak kendini gösterir.

Diğer bir şekilde yeterli sertleşme sağlanamaması sebebiyle, etkili cinsel birliktelik sağlanamaması olarak problem belirti gösterir. Yapılan tetkik ve tahliller sonucunda, sorunun nedenleri ortaya çıkartılır ve bu yönde tedavi yöntemi uygulanır.

Ereksiyon Problemi Psikolojik Tedavi

Sertleşme sorunu erkekte öz güvenini kaybetmesine yol açar. Psikolojik tedavi yönteminde, öncelikle psikolojik sorunlar tespit edilir. Tespit edilen başlıca psikolojik sebepler;

  • Kaygı ve stres geliştirmek
  • Sosyal ve ekonomik sorunlar.
  • Duygusal tatminsizlik.
  • Partnerin yeterli performans gösterememesi
  • Yakın zamanda eşinin ölmesi.
  • Doğum sonrası meydana gelen fizyolojik değişimlerin, erkek tarafından itici gelmesi

Başlıca tespit edilen sebeplerdir. Düzenlenen seanslarla hastanın öyküsü ortaya konulur. Kişiye etki eden psikolojik etkilerin ortadan kaldırılmasına yönelik terapiler uygulanır. Gerek duyulması halinde ilaçla desteklenir.

Ereksiyon hapları

Ereksiyon Problemi İlaç Tedavisi

Ereksiyon problemlerinin tedavisinde ilaç yönteminin kullanılabilmesi için, tetkik ve tahliller sonucunda elde edilecek verilere ihtiyaç duyulur. Sorun yaşayan kişiye, hekim tarafından öngörülen, kan tahlili, idrar tahlili, tiroit testi, hormon testi gibi verilerin sonucunda, hastaya dengeleyici, düzenleyici, tedavi edici ilaçlar verilir. İlaçların hekimin önerdiği şekilde disipline edilerek kullanılması, tedavinin sonuca ulaşması için önemlidir. İlaç tedavisi gerekli olduğu durumda, psikolojik terapilerle desteklenir. Viagra 100 mg gibi cinsel ilaçlar uzman hekimlerin ilk başvurduğu tedavi ürünleridir.

Ereksiyon Problemi Cerrahi Tedavi

Bazı durumlarda penisin sertleşmesini sağlayan damarlar ve baskılanan pelvik kasları baskılanarak işlevlerini yerine getiremez. Bu gibi durumlarda cerrahi operasyonlar gerekli olur. Aynı zamanda doğuştan veya sonradan oluşan penis eğriliklerinde de aynı şekilde ereksiyon problemleri görülür.

Gerekli cerrahi müdahale ile sorun giderilerek, penisin işlevselliği artırılır. Erken boşalma olarak kendini gösteren ereksiyon problemlerinde, penisin aşırıl uyarıldığı ve bu sebepten erken boşalmanın yaşandığı varsayılarak, cerrahi yöntemle bazı sinirlerin işlevselliği azaltılarak tedavi yöntemine başvurulur. Cerrahi yöntem mutlaka en son çare olarak düşünülmelidir.

Ereksiyon Problemi Enjeksiyon Tedavisi

Enjeksiyon yöntemi tedavi yönteminden daha çok, penisinde ereksiyonu sağlayan geçici çözüm yöntemidir. Penise doğrudan enjekte edilen, ereksiyonu sağlayan sıvı sayesinde ereksiyon sağlanır. Yöntemi kavrayan kullanıcı daha sonraki evrelerde kendi kendine enjeksiyonu tatbik eder. Bu yöntem konforlu olmadığı için fazla kullanılmaz. Ancak başka yöntemlerle başarı sağlanamazsa, bu yöntem geçici çözüm olarak uygulanır.

Ereksiyon Problemi ESWT Tedavisi

ESWT tedavi yöntemi penisin kontrolünü sağlayan damarlarda oluşan, kalsiyuma bağlı gelişen atherosclerotic plakların, dalga teknolojisi ortadan kaldırılması yöntemidir. Bu sayede damar yollarının genişleyerek, yeterli kan akışı sağlanır. Gereği kadar penise kan pompalanarak ereksiyon sağlanmış olur.

Yöntemin belirlenmesi için, kişinin anatomik yapısı öncelikle incelenir. Kişinin yapısına ve yaşına göre planlama yapılarak yeterli düzeyde ve yeterli sıklıkta dalgalar gönderilir. Damar yollarının tıkanmasından kaynaklı ereksiyon sorunlarında, bu yöntem @başarı gösterir.

Ereksiyon Problemi Besin Tedavi

Bazı bitki türleri afrodizyak etkiye sahiptir ve ereksiyonu artırıcıdır. Bakliyatlar, kabuklu yiyecekler, yeşil sebzeler bu etkiye sahiptir. Aynı zamanda bal ve bal karışımlı bitki tohumları ereksiyonu artırıcı etki yapar. Deniz mahsulleri, özellikle kabuklu deniz ürünleri ereksiyon problemlerinde çözüm sunar.

Obezite beslenme yöntemi ereksiyonu artırıcı sebepler arasında yer alır. Vücut kitle endeksini koruyucu beklenme alışkanlığı tedavi sürecine katkı sağlar.

Aşırı alkol tüketimi, sigara, uyuşturucu maddeler ereksiyon sorunlarına yol açar. Bu tür alışkanlıkların sonlandırılması, ereksiyon probleminin tedavisinde etkilidir.

Ereksiyon Problemi Alternatif Tedavi

Ereksiyon problemlerinin tedavisinde kullanılan alternatif yöntemlerin başında akupunktur tedavi yöntemi gelir. Vücut androjenik hormonlarının normalleştirilmesi için, hipotalamo ve hipofizer aks balans yöntemini kullanılması amaçlanır. Bu yöntemde kan akışı istenen düzeye ulaştırılarak, ereksiyon problemine çözüm aranır. Sertleştirici ilaçlar yoluyla tedavi için sitemizdeki ilgili yazıların devamını oku.

Uygulanan alternatif yöntemlerden biri de, ozon enjeksiyon yöntemidir. Dokuları yenilemesi ve gençleştirici etkisi ile bilinen ozon, dokuyu yenileyerek kanlanmasını sağlar. Bu sayede ereksiyon problemine çözüm aranır. Detaylı bilgiler için diğer yazılarımızı hemen tıkla.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: Ereksiyon tedavisi

Recent Posts

Sağlıklı Cinsel Yaşam İçin İpuçları

Cinsel sağlık ve iyi bir cinsel yaşam, insan sağlığı için önemlidir. Ancak, birçok kişi cinsel…

1 yıl önce

Cialis 5 mg İktidarsızlık Tedavi Hapı

Cialis 5 mg iktidarsızlık tedavi hapı, dünyada yaygın olarak gerektiği durumlarda insanlar tarafından kullanılıyor. Bu…

2 yıl önce

Sildegra Nedir?

Sildegra kullanımı ve sildegra nedir gibi konular erkeklerin merak ettiği konular arasında yer alır. Cinsel…

2 yıl önce

Vega 100 mg Yan Etkileri

İnsanlar vega 100 mg yan etkileri ile karşılaşmaması için bu ilacı doğru kullanması gerekir. Vega,…

2 yıl önce

Ereksiyon Nedir?

Erkekler için ereksiyon nedir konusu oldukça önem taşımaktadır. Ereksiyon, erkeklerin cinsel birliktelik esnasında yaşadığı bir…

2 yıl önce

Cialis 20 mg

Cialis 20 mg genellikle 4 fil tablet şeklinde yer alarak PDE5 inhibitörü olarak bilinen tadalafil…

2 yıl önce