Geciktirici Ürünler

Geciktirici Hap Kullanmak Zararlı Mı?

Günümüzde yaygın bir şekilde kullanılan geciktirici hap kullanmak zararlı mı? Kullanıcıların pek çoğu bu konuyu merak etmektedir. Doğru bir kullanım durumu söz konusu olduğu zaman herhangi bir zarar durumu ile karşılaşmanız mümkün olmaz. Geciktirme özelliği bulunan ilaçların vücut üzerinde zararlı bir etkisinin bulunup bulunmadığı kişiler tarafından çok fazla merak edilir. Online eczane satış sitelerinden rahatlıkla bulunabilen bu ürünler hakkında detaylı bilgileri hemen incele devamını oku.

Bu durum kişiden kişiye bağlı olarak değişiklik gösterir. Doz aşımı gibi durumlar gerçekleştiği zaman vücuda çok ciddi zararlar verilebilir. Aynı zamanda yanlış ürün kullanımı da zarar verebilir. Geciktirici hapların sahteleri piyasada çok büyük bir yer kaplıyor. Bu sebeple orjinal olan ürünleri eczane ya da güvenilir web sitelerinden satın almanız gerekir.

Erkek Geciktirici Zararlı Mı?

Geciktiricilerin yoğun kullanımında ve uzun süreli kullanımında birtakım zararları ortaya çıkabilir. Bu zararları ortadan kaldırabilmek adına doz aşımı yapmamak gerekir. Hem erkeklerin hem de partnerlerinin cinsel hazzını arttırmak adına son derece etkili olan geciktiriciler, tedavi amacı ile düşük mg olarak da kullanılır. Yüksek mg olan formlar genelde kısa süreli etki etmesi adına kullanılır. Cialis 5 mg 28 tablet güçlü etkisi ve bünyeyi yormaması nedeniyle en çok tercih edilen ürünlerden birisidir.

Yüksek mg olan formlar çok sık kullanıldığı zaman zararları ortaya çıkar. İlk olarak doğal içerikli olan geciktiricileri kullanmanız daha sonrasında etki göremediğiniz zaman cinsel terapiye başvurmanız gerekir. Bu şekilde de herhangi bir fayda söz konusu olmaz ise geciktirici hap kullanımına yönelebilirsiniz. Kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken pek çok konu vardır.

Erkek Geciktirici Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Erkeklerin çok sık kullandığı geciktirici hapların yanlış kullanımı zararlı durumlara yol açabilir. Bu gibi durumlar ile karşı karşıya kalmamak adına en doğru kullanımı göstermeniz gerekir. Erkeklerin kullandığı geciktiricilerde şu gibi konulara dikkat etmek gerekir;

  • Geciktirici hapları alkol gibi uyuşturucu maddeler ile kullanmaktan kaçınmanız gerekir.
  • Geciktirici ilaçları yarım olacak şekilde kullanmama konusunda dikkatli olun. Bu şekilde bir kullanım etki göstermez.
  • Günlük gerekli olan dozdan fazla kullanılmamalı.
  • Haftalık kullanım sınırları aşılmamalı.
  • Cinsel ilişkiden 1 saat kadar önce alınmalı.

Bu gibi konulara dikkat edilir ise herhangi bir sorun yaşanmaz.

Geciktirici Hap Ne Kadar Geciktirir?

Geciktiriciler ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir diğeri de ne kadar süre geciktirdiği konusudur. Etkili bir geciktirici hap kullanımında 1 saat ile 4 saate kadar etki durumu meydana gelir. Bol su ile alınır ise çok daha hızlı bir şekilde kana karışır ve etkisini ortaya çıkarır.

Bu konuda son derece dikkatli davranmanız gerekir. Geciktirici hap çok fazla kullanılır ise vücut haz alma duyusunu kaybeder. Bu sebeple çok sık kullanmama konusunda da hassasiyet göstermelisiniz. Hap kullanımının etki süresi krem ya da sprey forma göre çok daha uzun sürelidir. Bu sebeple de daha fazla tercih edilen bir üründür. Doğal ve bitkisel içerikli olanları tercih etmeye özen gösterin. Bu şekilde çok daha faydalı bir sonuç alırsınız.

En İyi Geciktirici Hap Hangisi?

Dapoksetin Priligy 2018 yılında ülkemizde yapılan araştırmalar sonucunda en etkili geciktirici hap seçilmiştir. Bu hapın kullanımı esnasında herhangi bir sorun meydana gelmez. Etkisinin kalıcı olması da sağladığı faydalar arasında yer alır. Son dönemlerde çok sık kullanımı ile ön plana çıkar.

Araştırmalar sonucunda geciktirici hap kullanmak zararlı mı konusu da merak edilen bir konudur. Bu ilacın kullanılabilmesi için ilk olarak uzman bir hekime başvurmanız gerekir. Uzman hekim reçete yazarak satın alma imkânı gerçekleştirir. Eczanelerden satın alabilme imkânınız mümkündür.

Admin

Yayınlayan
Admin
Etiketler: geciktirici hap

Recent Posts

Sağlıklı Cinsel Yaşam İçin İpuçları

Cinsel sağlık ve iyi bir cinsel yaşam, insan sağlığı için önemlidir. Ancak, birçok kişi cinsel…

1 yıl önce

Cialis 5 mg İktidarsızlık Tedavi Hapı

Cialis 5 mg iktidarsızlık tedavi hapı, dünyada yaygın olarak gerektiği durumlarda insanlar tarafından kullanılıyor. Bu…

2 yıl önce

Sildegra Nedir?

Sildegra kullanımı ve sildegra nedir gibi konular erkeklerin merak ettiği konular arasında yer alır. Cinsel…

2 yıl önce

Vega 100 mg Yan Etkileri

İnsanlar vega 100 mg yan etkileri ile karşılaşmaması için bu ilacı doğru kullanması gerekir. Vega,…

2 yıl önce

Ereksiyon Nedir?

Erkekler için ereksiyon nedir konusu oldukça önem taşımaktadır. Ereksiyon, erkeklerin cinsel birliktelik esnasında yaşadığı bir…

2 yıl önce

Cialis 20 mg

Cialis 20 mg genellikle 4 fil tablet şeklinde yer alarak PDE5 inhibitörü olarak bilinen tadalafil…

2 yıl önce