Cinsel Ürünler

Prezervatif Çeşitleri

Prezervatifler veya diğer isimleriyle kondom olan gereçler; cinsel yolla bulaşan hastalıkların bazılarını önleyebilen, gebelik istemeyen tarafların bebek sahibi olmalarını çok yüksek oranda azaltan ve kendi içinde çeşitleri olan nesnelerdir. Her ilişkide fantezi anlayışının ve ilişkinin yaşanmak istendiği boyutun farklı olmasından dolayı kondomlar içinde de seçenekler oluşturulmuştur. Bu nedenle; prezervatifler için oluşturulan çeşitler nelerdir, neden kondom yani prezervatif çeşitleri üretiliyor, hangi ilişkilerde hangi kondomlar kullanılmalıdır, bilerek prezervatif seçilmelidir.

Prezervatif Çeşitleri Nelerdir?

Prezervatifler, hangi işlevle kullanılacağı alanı genişletilmek istendiği için çok sayıda türden oluşur.

Kondomlar için oluşturulan seçenekler şunlardır:

  • Afrodizyak etkisi katılan kondomlar
  • Ekstra kayganlaştırıcı içeren prezervatifler
  • Kabartma ve tırtık içeren çeşitler
  • Kalın yapılı kondomlar
  • İnce veya ultra ince seçenekler
  • Penis ucu uzatıcı kondomlar
  • Dar ve haz artıran kondomlar
  • Kokulu ve aromalı olan seçenekler
  • Kadınla erkeğe ayrı ayrı ama aynı anda haz yaşatanlar
  • Farklı markaların çeşitli sloganlarla ve çeşitli isimleri takarak oluşturduğu, plastik dışı malzemelerden üretilen kondomlar

Şeklindedir. Yaşanacak fanteziye bağlı kondom seçimiyle zevkin doruklarına ulaşılabilecektir.

Prezervatif Çeşitleri Ne İşe Yarar?

Her kondomun kendine has görevi vardır. Ultra ince veya yalnızca ince plastikten üretilen kondomlar sayesinde erkek penisi ince şekilde çevrelenir. Yani kadın vajinasına ulaşım, temas, sıcaklığı hissetmek kolaydır. Kalın olanlar geç boşalma ihtiyacı duyan erkekler için his oranını azaltır ve idealdir. Penis ucu eklentisi olanlar, cinsellikte büyük penis arzusu fantezisinde deneyim sunar.

Afrodizyak etkisi yalnızca cinselliği değil de tüm duygularla duyular eyleme dökülmek istendiğinde iş görecektir. Aroması ve kokusu olan kondomlarsa; kadınların vajinalarıyla tat almış hissi duymasına, aromaların ağızda dahi hissedilmesine, cinsellikte aroma veren yiyecekler yeniyor hissi oluşmasına imkan sunulur. Kondomların türlerine göre işlevi böyleyken, kadınla erkek arasındaki hayal gücü ve cinsel değişikliklerle yarar sonuçları artırılacaktır.

Prezervatif Çeşitleri Kullanımı

Prezervatiflerin kullanımı erkeklere mahsustur. Yani bir kondom kadın bedeninde tek başına bir amacı yerine getiremez. Erkeklerin penislerinin dışına bu plastikten yapılan ürünleri takarak yerleştirmeleri gerekir. İlk olarak kondom poşetinin açılması ve poşet içerisinde özel olarak sarmalanmış olan prezervatifin alınması sağlanır. Kondomun kıvrım şeklinde sarıldığı şekli, aşağı doğru itildiği zaman açılacak şekilde penis ucuna geçirilir. Sıvazlama şeklinde yukardan aşağı doğru penisin üzerine takılan kondomun üst kısmının biraz bol olmasını sağlamak için aşağıdan yukarı, kondom çıkarılmadan biraz oynatılması sağlanır. Penisin uzun kısmının tümü çerçeve içerisine alan kondom artık kullanım için uygun halindedir.

Prezervatif Kullanım Hataları

Prezervatifler poşet içerisinden çıkarıldıktan sonra takılırken kolaylık olsun diye özel şekilde kıvrılmış halde bulunur. Bu aşamada panikle acele edilmesi veya kullanım bilinmediği için kıvrık kısmın tamamının açılması takma aşamasını zorlaştırır. Bu sebeple penis başına kondom takılmadan ve takıldıktan sonra aşağı ineceği anlaşılmadan ürün takılmaya çalışılmamalıdır. Bir diğer sıkça yapılan hata, kondomun ikinci kez kullanılmayı denenmesidir.

Vajinanın içi mikrop direnci az olan, steril olması gereken bir iç alandır. Bu sebeple kullanılmış olan kondom tekrar kullanılmak istendiğinde vajina içerisine sayısız bakteri ve mikrop yerleştirilerek hastalıklar oluşturulabilir. Ayrıca erkeklerin iç kısma boşalmalarından sonra tekrar aynı kondomu takmaya çalışmalarında vajinaya sperm bulaşması ve hamile kalınması yaşanabilir. Tüm bunların yanında kondomlar plastikten üretilen ve sağlam olan ürünler olsa da tırnak ve delici aletlerle yırtılmalar olabilen ürünlerdendir. Spermlerden kesin korunma isteniyorsa uzun tırnaklarla kondoma baskı yapılmamalıdır.

Prezervatif Ne Sıklıkta Takılabilir?

Prezervatiflerin takılarak kullanılması, cinsel ilişkide korunma yöntemlerinin ne miktarda uygulanmak istendiğine göre bir sıklıkla sağlanmalıdır. Örnek olarak iki sene boyunca hem hamilelik hem de cinsel yoldan alınabilecek hastalıkların önü kesilmek isteniyorsa o iki yıl içerisindeki her boşalma için mutlaka bir kondom kullanılacaktır.

Ancak hastalıkların cinsel şekilde alınmayacağına sağlık testleriyle emin olan, kadının hamile kalması istenen cinsellikte kondom kullanma sıklığı sıfıra indirilmelidir. Kondomların sağlık açısından herhangi bir olumsuz varlığı içermemesi, ilaç gibi direnç oluşturucu veya kırıcı olmaması, maliyeti az olmasıyla her ilişkide keyfi olarak kondom kullanılabilmesi imkanlı bir olaydır. Belirtilenlerin kavranması halinde kondom kullanım sıklığının tamamen şahsi bir sıklık olması gerektiği, hayat beklentilerine göre karara varılarak taraflarca belirleneceği görülecektir.

Kampanyalı Eczane Ürünleri Satış Sitesi: https://www.eczzanetrendi.com/

Admin

Yayınlayan
Admin

Recent Posts

Sağlıklı Cinsel Yaşam İçin İpuçları

Cinsel sağlık ve iyi bir cinsel yaşam, insan sağlığı için önemlidir. Ancak, birçok kişi cinsel…

1 yıl önce

Cialis 5 mg İktidarsızlık Tedavi Hapı

Cialis 5 mg iktidarsızlık tedavi hapı, dünyada yaygın olarak gerektiği durumlarda insanlar tarafından kullanılıyor. Bu…

2 yıl önce

Sildegra Nedir?

Sildegra kullanımı ve sildegra nedir gibi konular erkeklerin merak ettiği konular arasında yer alır. Cinsel…

2 yıl önce

Vega 100 mg Yan Etkileri

İnsanlar vega 100 mg yan etkileri ile karşılaşmaması için bu ilacı doğru kullanması gerekir. Vega,…

2 yıl önce

Ereksiyon Nedir?

Erkekler için ereksiyon nedir konusu oldukça önem taşımaktadır. Ereksiyon, erkeklerin cinsel birliktelik esnasında yaşadığı bir…

2 yıl önce

Cialis 20 mg

Cialis 20 mg genellikle 4 fil tablet şeklinde yer alarak PDE5 inhibitörü olarak bilinen tadalafil…

2 yıl önce